Healing 

Soul loss

Soul loss is een term die aangeeft dat je een deel van je ziel verloren hebt. Je verliest een deel van je kracht, levenslust en vervulling in je leven.

Er ontstaat een gevoel van onvrede en leegte. Deze leegte proberen mensen vaak te vullen of compenseren door hard te werken, verslavingen, e.d.

Toch lukt het vaak niet om deze leegte zelf te vullen. Je weet dat er iets weg is, maar je weet niet wat. De leegte ontstaat vaak door een schokkende gebeurtenis die je hebt meegemaakt, meestal op jonge leeftijd. Vaak kon je de intense emotie of gebeurtenis niet plaatsen en voelen, waardoor je het geïsoleerd hebt.

Een herinnering van vroeger kan nu nog steeds signalen van pijn en verlies van de ziel afgeven. Het onverwerkte gevoel uit de kinderjaren draag je dan nog steeds dagelijks met je mee.

 

Soul theft

Een bijzondere vorm van soul loss is soul theft (diefstal van de ziel): een van de ouders, partner of ander persoon, claimt een deel van je gevoel door bijvoorbeeld dominant aanwezig te zijn. Iemand pakt een stukje van 'jou' af, of jij geeft een stukje weg.

Door soul retrieval brengt de sjamaan verloren delen van de ziel weer terug naar de plek waar ze horen.

Oorzaken van soul loss zijn: problematische jeugd, verhuizing, moeilijke geboorte, scheiding, misbruik, ziekte, stress.

Symptomen zijn o.a.: machteloosheid, gevoel van leegte, onvrede, depressie, angst, overgevoeligheid, obsessies, eenzaamheid, moeite met contact maken, verslavingen, slaapstoornissen, eetstoornissen, burn-out.

 

Invloeden

Veel mensen, vooral gevoelige mensen (HSP) zijn erg vermoeid na een dag werken of nadat ze op een plek zijn geweest waar veel drukte is. Dit wordt veroorzaakt door invloeden die het gevolg zijn van (onbewuste) communicatie op gevoelsniveau. Als de (negatieve) invloed te sterk is, kan dit leiden tot problemen.

Om in je kracht te blijven is het goed om je geregeld te 'reinigen' van beïnvloeding van anderen en b.v. meditatie oefeningen te doen om je stevig te aarden.

 

Wanneer nodig maak ik tijdens de sessie ook gebruik van cranio sacrale technieken, dna healing, chakra/aura healing en NLP.

Een 'probleem' begrijpen is niet voldoende.

Daar is het niet mee opgelost. Een vervelend gevoel, negatieve gedachten of gedrag, zitten ook in je energie en lichaam.

Met behulp van o.a. sjamanistische technieken, kan dit verholpen worden.

Een healing werkt op diep (ziels)niveau aan een probleem, wat heel efficiënt is. Het zet een diepgaand proces op gang. Gemiddeld bestaat een healingtraject uit drie sessies.

Een sessie duurt ongeveer 1 uur. Bijdrage € 60,-

Individuele healing


Sjamanistische healing is een zeer krachtige vorm van healing.

Ik 'stap' in een hogere staat van bewustzijn en betreed delen van je gevoelswereld en (energetisch) lichaam waar je zelf vaak niet bij kunt.

Tijdens een healing hoef je alleen maar te liggen. Je laat je meevoeren op de klanken en trillingen van sjamanendrum, ratel, klankschalen, gong, zang en shrutibox.

Er ontstaat diepe ontspanning, innerlijke rust, vrede en een gevoel van vrijheid tijdens of na de behandeling.

Je denk- en gedragspatronen veranderen.

Je krijgt inzicht in je leven. Je energie gaat stromen. Er is weer ruimte in je gekomen. Heel geschikt voor mensen met burn-out, slaapproblemen, HSP, verslaving, angst, depressie.
Copyright © All Rights Reserved