Gastenboek

Jij en je leven

Sjamanisme meditatie en healing

Gastenboek


Lieve Stella,

Voor de tweede keer volgde ik jouw sjamanistische meditaties op de donderdagmorgen. Heerlijk en bijzonder om onder jouw begeleiding kennis gemaakt te hebben met deze wijze van meditatie. Je hebt me, ook door jouw fijne stem, veel moois aangereikt. De muziekinstrumenten, zoals de ratel en de trommels, maar ook de mooie muziek zijn zeker een voorwaarde geworden om jezelf dieper te laten komen in een meditatie. De reizen met mijn krachtdier zijn intens en verhelderend en geven veel voldoening. Voel me thuis in jouw ruimte en ga volgend jaar zeker weer genieten van deze meditaties. Mijn dank daarvoor en succes met geven van jouw lessen.

Liefs, Marijke


Twee jaar geleden nam je me mee in de wereld van de sjamanistische meditatie. Ik werd er gelijk door gegrepen en ben de opleiding gaan doen. Na twee jaar is er een hoop veranderd. Ik sta veel steviger in mijn s choenen en ik sta dichter bij de natuur. In mijn massagepraktijk kan ik mensen nog beter en dieper helpen door de opleiding. Inmiddels ook zelf al wat klankmeditaties mogen geven en het is heerlijk om te zien hoe diep mensen weg zakken in ontspanning. Dank je wel Stella voor al je wijze lessen! Ik hoop dat er nog veel leerlingen bij jou de opleiding gaan volgen!

Manuela


Puur, zo wil ik de opleiding van 'jij en je leven' omschrijven. Voor mij zijn sindsdien nogal wat dingen in een stroomversnelling gekomen.

Als je op zoek bent naar jezelf kan ik je deze opleiding aanraden!

Renee


Stella neemt je mee op reis naar de nog onbekende of lang geleden uit het oog geraakte delen binnen je zelf.

Zij begeleidt je op deze bijzondere individuele reis met zorg, aandacht, nabijheid en door middel vran trommels, zang, ratel of oosterse klanken. De zorgvuldig gekozen rustgevende geuren maken dat je je diep kunt ontspannen.

Een van de dingen die je snel eigen leert maken is dat je door middel van aandacht voor en focus op je ademhaling tot rust kunt komen en zo de stilte in jezelf weer gaat ervaren. Op je individuele reis naar binnen ontmoet jij je eigen krachtdier, gidsen en andere (on)bekenden. Je merkt dat deze ontmoetingen je weer dichter bij en in contact met jezelf brengen. Je leert weer op je eigen authentieke manier omgaan met de problemen en uitdagingen van alledag. Het gevolg is dat je verandert en sterker op je plaats vanuit jezelf kunt kijken en handelen. Al met al een Helende reis.

Eric


Diep in mijn hart wist ik het. Diep weg gestopt....

Wist ik dat ik in een vorig leven een sjamaan of misschien wel een heks was geweest.

Ik ben aan de opleiding begonnen, omdat ik wilde weten of het klopte. Het leven heeft me bij Stella gebracht. Precies wat ik wilde,

Stella... een vrouw, moeder en echtgenote.

Gewoon iemand die met 2 benen op de grond staat en ook gewoon aan de schoolpoort staat. We gingen een reisje maken naar de onderwereld. Wauw, de eerste reis ontmoette ik mijn krachtdier. De adelaar. Voordat ik het wist vloog ik op zijn rug, zo hoog boven de aarde. Dit was voor mij een nieuwe wereld, grenzen, tijd bestaan niet.

Ook heb ik mijn gids ontmoet, weer iets waar je stil van wordt.

In mijn dagelijks leven gebruik ik dit.

Vooral om in mijn kracht te staan, waardoor ik meer verbinding voel met moederaarde. Er is zoveel meer als je je openstelt. Ik kan mijn krachtdier oproepen, ik hoef er maar aan te denken en ik BEN mijn krachtdier, wauw. En mijn gids is mijn maatje. Mijn gids raakt me omdat dit zo'n zuivere liefde is, die ik nog nooit ben tegengekomen.                                                     

Warme groet, Josephine


Omdat ik zo enthousiast ben over je meditatie cursus schrijf ik graag een stukje over mijn ervaringen! Mijn naam is Diana en ik heb al verschillende meditatie cursussen gedaan, maar ook reiki en polarity behandelingen gehad. Sjamanisme is uit mijn ervaring het heftigst!! De drums en instrumenten maken het je makkelijk om echt al je gedachten, gevoelens en zorgen los te laten. Waardoor je dus diep in jezelf komt en je innerlijk leeg voelt. Dat is al de beste ontspanning en een ervaring op zich. Maar dan wordt het nog mooier…….. je kunt ook echt een trancereis maken!!

Als je je mee laat voeren op je gevoel zonder erbij na te denken kom je achter allerlei waarheden, waarbij je in het dagelijks leven misschien tegen aanloopt zonder het te beseffen. Voor mijn gevoel zag ik mijn spiritueel leider en die liet mij zien dat mijn partner in een veranderingsfase zit en ik meer begrip en geduld moet tonen en ik zie nu in dat dit zo is. Terwijl in het dagelijks leven, ik alleen maar kon zeuren over hem.

In een andere meditatieavond zag ik een diepe overtuiging in mezelf dat ik niet goed genoeg ben en daardoor trek ik dingen in het leven aan waar ik nu in zit plus het verleden herhaalt zich! Ik ben nu blij dat ik daar bewust van ben, anders zou dit mijn hele leven zich blijven herhalen.

Ik vraag altijd voor de meditatie begint om mij antwoorden te geven op bepaalde vragen in het leven en het mooie is, die komen altijd op zo’n avond.

Dus ik kan niet wachten tot het weer woensdag is!

Groetjes  Diana


In je leven kom je wel eens op een bepaald punt

waarbij je naar je gevoel even niet verder kunt.

Alles lijkt te veranderen, je weet even niet Hoe verder of waarheen,

je voelt je naar je gevoel zó alleen.

Even ben je voor jezelf de weg kwijt

en valt je oog bij ' toeval' op een cursus Sjamanisme, meditatie en healing dat wat jouw hartje alweer wat verblijdt.

Na een onderbreking van een aantal jaren ben ik weer opnieuw, maar nu bij Stella gaan mediteren, waar je innerlijk heel veel over en van jezelf kan leren.

Daarmee aan de slag gegaan, je komt weer bij jezelf terecht,

je weet waar je voor vecht.

Bij beetjes krijg je weer die innerlijke rust, het geeft zoveel inzicht,

dan ga je van binnenuit weer stralen en verschijnt er weer een lach op je gezicht.

Stella, bedankt voor dit leerproces, je bent een lief en zo een warm persoon.

Wat ben ik blij met deze nieuwe kansen in mijn leven,

ik had mezelf geen mooier kadootje kunnen geven.

Want wat heb je in je leven uiteindelijk nodig?

Leven vanuit je hart,

dat maakt al het andere overbodig.

Een dank je wel vanuit mijn hart, MariaIedere sessie Sjamanistische healing bij Stella ervaar ik als een welkom cadeau!

Een uur van diepe ontspanning waarbij ik me mee laat voeren door de geluiden van trommel, ratel, klankschaal en bel. Een uurtje van puur “zijn”.

Ik kan iedereen dan ook van harte aanbevelen om onder begeleiding van Stella deze wonderlijke reis te maken.

Na de sessie voel ik mij als herboren en besef ik ieder keer weer hoe heerlijk het is via deze weg van Sjaministische klanken thuis te komen, aanwezig te zijn bij de stilte in mezelf en zo’n diepe en intense ontspanning te mogen ervaren.

Onderstaande spreuk van Gangaji komt dicht bij mijn beleving waar een Sjamanistische healing voor mij ondermeer betekenis aan geeft.

Geef je geest de ruimte te rusten in het niets;Niets zijn, niets doen, niets hebben,Niets krijgen, niets vasthouden,.Je kunt, wanneer je vol overgave, bewust, Simpelweg helemaal “niets” bent,In een flits de vrede en onbegrensde vrijheid ontdekken die eigen zijn aan  het niets.

MoLieve Stella,

Ik ken je al heel lang, nog van toen we samen op de reading cursus zaten. Een vriendelijk gezicht met een open blik, rustig en bedachtzaam.

Toen de cursus afgelopen was heb jij een nieuwe richting gekozen en werd het sjamanisme.

Ik had daar wel van gehoord maar was niet echt in aanraking geweest met deze vorm van healing.

Je kocht diverse muziekinstrumenten waaronder je trommel die echt bij jou past.

De behandelingen zijn geweldig en worden steeds intenser. Ik ben daarna buitengewoon rustig en tevreden met mezelf.

Het monotone geluid van ratel, drum of andere muziekinstrumenten werken healend voor mij. Ik hoef dan niet na te denken alles gebeurd vanzelf.

Stella haar zachte rustige stem maakt alles oke.

Ik zou zeggen kom en ga er zelf ook van genieten!

RiaDe meditatie ochtenden onder begeleiding van Stella zijn voor mij pure rust en ontspanning. Met behulp van ratel, trommel, muziek en een fijne sfeer kan ik de dagelijkse beslommeringen even loslaten, kom ik echt tot mezelf en ervaar ik bijzondere momenten.

Het is voor mij een hele fijne vorm van meditatie.

Stefan

Lieve Stella,

Al bezig met de ontwikkeling/het leren kennen van mijn eigen 'ik', ben ik bij Stella terecht gekomen. Heel toevallig. Al vaker de site gezien, collega had zich ingeschreven voor cursus van 8 lessen, en op het laatste moment mezelf hiervoor ook aangemeld.

Na jaren lang niet bij mezelf geweest te zijn, ik dacht namelijk altijd dat anderen het beter wisten en beter waren, kwam ik mezelf zo tegen dat ik wel 'iets' moest. Afhankelijk zijn van anderen wilde ik niet meer, dit was ik altijd al geweest.

Nu wilde ik het ZELF leren. Hierdoor ben ik terecht gekomen bij een opleiding: intuitieve ontwikkeling. Ik wilde graag andere invalshoeken zien én meer mediteren. Daarvoor was de sjamanistische meditatie perfect!

Het ging dieper dan ik gewend was. De klanken vond ik heerlijk. Nieuw voor mij dat ik deze echt in mijn lichaam voelde. En toch de kern was hetzelfde als wat ik met de opleiding leerde, en dat was goed voor mij om te ervaren. Stella heel erg bedankt voor de hele fijne cursus! Ik zie alweer uit naar september!

Sandra


Voor mij is de vrijdagmorgen bij Stella pure verwennerij. Luisteren in het halfdonker naar de visualisatie en de geweldige sjamanentrommel die me meevoert naar een andere wereld.

Rust, kalmte, acceptatie, mijn ziel groeit er heel goed van.

Dank je wel.

EllieZonder ook maar enige ervaring met welke vorm van meditatie, werd ik door collega’s getipt om de cursus sjamanistische meditatie bij Stella te volgen.

Wel was ik al jaren geboeid door de spirituele wereld en wilde ik al heel lang iets met meditatie gaan doen.

Dit najaar ga ik een reis maken naar Centraal Azië en Noord China, daar waar het hart van de sjamanen ligt. De combinatie van meditatie en sjamanisme sprak me dan ook meteen aan en de beslissing om me aan te melden was snel gemaakt.

Elke cursusavond gaf een heel eigen intense ervaring, waarbij ‘alles goed’ was. Wat heel bijzonder voor mij was, was te voelen wat de ‘energie’ van de muziekklanken met me kon doen.

De rust die Stella uitstraalt, haar vriendelijke stem en de manier waarop ze de meditatie oefeningen doet, maken dat ik zeker nog meer cursussen en klankreizen wil beleven.

Marjan de VriesIk ben dankbaar en blij dat ik je heb mogen ontmoeten in mijn leven.

Wij weten allebei dat dit zo heeft mogen zijn. Door mijn ziekte Q koorts, heb ik de computer leren gebruiken en kwam zomaar op je site terecht. De cursus SJAMANISME heeft me de rust gebracht in mijn lijf die ik zo nodig heb met de Q KOORTS, bij jou durfde ik kwetsbaar te zijn, mijn gevoelens te tonen. Mijn angsten voor het onbekende wat de Q KOORTS met zich meebrengt los te laten.

Jouw stem, de ratels, de muziek, de trommels lieten trillingen door mijn lijf gaan waardoor ik duidelijk kon voelen dat er spanning wegvloeide uit mijn lichaam.

Ook heb ik ervaren dat door de diepe MEDITATIE ik mijn lichaam kan helen als ik er voor open wil en kan staan.Thuis blijf ik nu doorgaan met mediteren en ik weet zeker dat ik nog vaker een cursus bij jou zal doen, je bent geweldig en ik wens je alle liefde licht en kracht toe om dit geweldige werk te mogen blijven doen.

Maria


Lieve Stella,

Mediteren zou voor mij erg goed zijn, aangezien ik teveel in mijn hoofd zit.

Ik heb een vrij druk leven en maandelijks last van migraine. Een vriendin van mij doet voetreflex-massage en is erg spiritueel. Door haar ben ik ook het spirituele pad ingeslagen en ben ik veel dingen anders gaan zien en voelen.

Graag wilde ik me meer verdiepen in mediteren. Ik las een artikeltje in de krant en werd meteen nieuwsgierig. Sjamanistische meditatie kende ik niet. Maar het is heel bijzonder. Door de trillingen van het geluid van de instrumenten komt er veel in je los en het geeft je een heerlijke rust. Je komt in een trance waar je gevoel veel dieper gaat. Jouw rustige stem en uitstraling brengt je nog verder.

Graag wil ik nog meer reisjes met je maken en nog veel meer van je leren en zelf ontdekken en ervaren.

Ans

Stella weet een unieke sfeer te scheppen waarin het mogelijk is om jezelf te zijn. Het is een erg prettige ervaring om onder begeleiding van Stella te mediteren en op zoek te gaan naar hetgeen in jou wat nog niet of niet volledig is ontdekt.

Dennis


Enkele weken geleden heb ik de opleiding Sjamanisme, meditatie en healing (1e jaar) afgerond bij jou. Ik wil je daar graag voor bedanken.

Ik heb dit ervaren als een groot cadeau.

Je weet een bepaalde energie neer te zetten, in combinatie met jouw zijnskwaliteiten en je respectvolle omgang, welke ik als heel prettig en vooral heel krachtig heb ervaren. Daardoor voelde ik me veilig en op mijn gemak en kon ik makkelijk in de flow meegaan van dat moment. Ook als het een keer niet goed lukte, was het okay.

De opbouw van de opleiding en de technieken die gebruikt zijn waren ook prettig.

De rust die ik ervaren heb was heerlijk. Ik ben door het gehele proces dichter bij mezelf gekomen en kan ook dichter bij mezelf blijven en durf steeds meer in mijn eigen kracht te gaan staan.

Tijdens de sjamanistische reizen heb ik veel mogen ervaren en heeft er echt verdieping plaats gevonden in mijn leven. Er is meer duidelijkheid en dingen zijn op hun plek gevallen. Een andere visie is ontstaan. Het heeft mijn leven enorm verrijkt. Ik heb veel los kunnen laten, daardoor is er meer ruimte ontstaan. Ik leef bewuster en voel me stabiel, heel aards en er is een goede stevige basis gelegd om verder te gaan op mijn pad. Zeker een aanrader voor anderen!                                                                                     

Anita


Copyright © All Rights Reserved