Meer activiteiten

Jij en je leven

Sjamanisme meditatie en healing

Meer activiteiten

 

Er worden verschillende workshops en activiteiten georganiseerd. Dit is op elke locatie mogelijk. Er zijn maandelijks losse meditaties en klankhealingen te volgen. Daarnaast geef ik workshops in Uden, op festivals en andere evenementen.

 

 

· Workshop Sjamanisme Meditatie en Healing

Vrijdag 6 september van 10.00 tot 16.00 uur.

Een zeer passende in inspirerende workshop voor

·  een uitgebreide kennismaking met Sjamanisme, Meditatie en Healing

·  als je voor de keuze staat de (2-jarige) opleiding te volgen

·  als je een herhaling of verdieping wilt.

 

Tijdens deze workshop maak je kennis met het sjamanisme en verschillende meditatievormen. Je leert meer over de achtergronden van meditatie en sjamanisme, het oudste pad van geestelijke ontwikkeling en genezing.Onderwerpen die aan bod komen zijn:- diep contact met je innerlijke stilte, efficiënt omgaan met je aandacht (mindfulness) en energie in je dagelijkse leven- verschillende vormen van meditatie: o.a. ademhaling, schoonmaken aura/chakra's, bewust-Zijn vergroten, visualisatie- sjamanistisch reizen (droom/klankreizen waarbij je antwoorden/inzichten ontvangt), contact met je innerlijke kracht - klankhealing: de prachtige, helende klanken van mystieke instrumenten als klankschalen, gong, sjamanendrums, bellen, tanpura, shrutibox, zang en sjamanistische technieken maken ruimte in je vrij, waardoor je energie gaat stromen.Sommige oefeningen doe je zittend, bij andere meditaties en de klankhealing lig je op een matrasje.

Je ervaart deze dag: hele diepe ontspanning, innerlijke rust en kracht, stilte, overgave en vertrouwen, verbinding met jezelf, het leven, de Bron.

Bijdrage € 75,-

Breukrand 219 in Uden

 

 

· Life of Nature

 nader te bepalen van 11.00 tot 13.00 uur.

 

· Sjamanistische meditatie

Het gebruik van instrumenten als klankschalen, drums, ratels, bellen, shrutibox en zang wordt afgewisseld door perioden van stilte en bijzondere muziek. Als je wilt kun je mee drummen en ratelen. Meer info vind je onder sjamanistische meditatie.

 

· Vrouwencirkel: Stem- Ritme- Focus- Kracht- Stilte

Al sinds de oudheid bestaan er gebruiken waarbij mannen en vrouwen in gescheiden activiteit deelnemen.

Ervaring met vrouwenrituelen leert dat deze rituelen een positieve uitwerking hebben en bevorderlijk zijn voor helderheid, stevigheid en innerlijke rust. Het regelmatig delen in de resonantie van de vrouwengroep zorgt voor een diepe, harmoniserende uitwerking die doorwerkt in het dagelijkse leven.

Door gebruik van klank, ritme, beweging en stem kan afstemming ontstaan en wordt vaak een diep gevoelde verbinding ervaren.

 

· Klankhealing

Bij klankhealing lig je op een matras en laat je je meevoeren door mystieke klanken en ritmes. Door de trillingen en helende energie kom je in je innerlijke stilte. Meer info vind je onder klankhealing.

 

· Workshops

Op festivals en andere evenementen organiseer ik workshops als klankhealingen, meditaties en individuele healing. Meer info vind je onder workshops.

 

·Weekend Belgische Ardennen

Ontdek met paarden en meditatie een basis voor een andere manier van leven. Paarden zijn krachtige wezens en hebben tegelijk een gratie die onbeschrijfelijk mooi is.


Copyright © All Rights Reserved